Sunis Yapı’ya teşekkür

Antalya Konyaaltı Sahili yolunda inşaası başlayan Sunis Blue Residence projesinin lansmanına siyaset ve iş dünyasının seçkin davetliler katıldı.

Sunis Group Yönetim Kurulu Temsilcisi ve CEO Murat  Erdoğan, 2018 yılı sonunda tamamlanması planlanan projede, satışlara 10 Şubat 2018 tarihinde başlanacağını müjdeledi.

Sunis Blue Residence projesinin lansmanı Sunis Hotel Su’da düzenlenen muhteşem bir geceyle gerçekleştirildi. 

Sunuculuğunu Ayla Çetinkaya’nın üstlendiği gecede, Sunis Blue Residence projesinin mimarı Boğaç Alpugan, projenin teknik detaylarını, çevreci yaklaşımlarını ve mimari özelliklerini anlatan bir sunum yaptı. 

Projenin kendisine büyük bir heyecan verdiğini  belirten Alpugan, “Yıllardır proje çiziyorum ama hayatımda bu kadar heyecanlandığımı hiç hatırlamıyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yarışma sonucu elde edilen Konyaaltı Sahili Mimari Projesi şu an uygulanıyor. Bu sahil bir nevi Barcelona gibi olacak. Sahil projesi bizi de ilgilendiriyor. Çünkü biz bu projenin tam ortasında bulunmaktayız. 8.0 şiddetinde depreme bile dayanıklı bir yapı oluşturuyoruz. Zemine 1600 adet fore kazık dikildi. Bana böyle bir tasarımı yapma fırsatı verdikleri için Sunis Grup’a teşekkür ederim” dedi.

Bilgi Formu İletişime geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen Bilgi Formunu doldurunuz.
E-Bültene Kaydol

Projelerimizden, duyurularımızdan haberdar olmak için e-mail adresinizi yazarak abone olun.