SUNİS YAPI’nın, ayrıcalıklı konumu ile Sunis Blue Residence Projesi’nde Satışlar Başladı

Türkiye’nin turizm kökenli ve güçlü gayrimenkul şirketi Sunis Group güvencesiyle, sektörünün güvenilir isimlerinden olan  olan Sunis Yapı’nın, hayata geçirdiği Sunis Blue Residence projesinde metrekare taban fiyatı 3500 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışlar başladı.

Turizm zenginlikleri ve sahip oldugˆu birbirinden kaliteli tesisleriyle Türk turizminin bas¸kenti kabul edilen Antalya’da, muhteşem deniz manzarasıyla ve mimari özellikleri ile ön plana çıkan Sunis Blue Residence projesi, kalite ve lükste sınır tanımıyor.  

Sunis Group Yönetim Kurulu Temsilcisi ve CEO Murat  Erdoğan, “Kaliteli ve fonksiyonel mimarisi ile akılda kalacak zariflikte, dilediğiniz genişlikte, ferah, keyifli ve saygın bir hayata ne dersiniz?” dedi.

Projeyle ilgili açıklamada bulunan Sunis Group Yönetim Kurulu Temsilcisi ve CEO Murat  Erdoğan, “Sunis Yapı’nın şu ana kadar tamamlanmış ve devam etmekte olan projelerinin inşaat alanı yaklaşık 500 bin metrekaredir. Akdeniz Bölgesi’ndeki 5 yıldızlı otel yatırımlarının ardından Ege Bölgesi’nde de 5 yıldızlı Efes Royal Palace Hotel projesini de tamamlayarak 2015 yılında hizmete açtık.

Başarı odaklı SUNİS kültürünü, güven temellerinde birleştirip, gelecek kuşaklara karşı sorumluluğumuzu yerine getirerek, turizm sektöründeki başarılı yatırımlarımızın ardından şimdi  ‘içten dışa mutluluk’ anlayışıyla konforlu yaşam alanları tasarlıyor ve inşaa ediyoruz.

Projelerimize yatırım yapan müşterilerimizi hem alırken, hem yaşarken hem de satarken  mutlu etmeyi planlıyoruz” dedi. 

Bilgi Formu İletişime geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen Bilgi Formunu doldurunuz.
E-Bültene Kaydol

Projelerimizden, duyurularımızdan haberdar olmak için e-mail adresinizi yazarak abone olun.