Antalya’ya yeni Miami

Antalya Konyaaltı sahilinde düzenleme çalışmaları devam ediyor. 2018 turizm sezonuna yetişeceği söylenen Konyaaltı sahili bambaşka bir görünüme kavuşuyor. Sahil Caddesi trafiğe kapatıldı, sahilin yeni hali için Maimi’yi aratmayacak deniliyor.

 

Konyaaltı Sahili Projesi’nde tamamlanacak olan diğer proje de Boğaçayı Projesi’dir. Bu projenin de ilk etabının çalışmaları başladı. Bu iki proje ile birlikte, Antalya yerleşim ve yaşam akışında değişimin izleri hemen fark edilmeye başlandı.

 

Konyaaltı yeni yaşam merkezi olma yolunda birbirinden farklı projeler yapılmaya başlandı. Bunlardan biri de Sunis Blue Residence…

 

Turizm sektöründe 5 büyük otel ve 8 bini aşkın yatak kapasitesiyle faaliyet gösteren Suniş Yapı, 80 milyon Euro'luk bir yatırımla Antalya'nın ilk büyük  residence projesini gerçekleştiriyor. Suniş Blue Residence olarak adlandırılan ve ayrı ayrı mimari tasarıma sahip 152 daireden oluştuğu açıklanan projenin 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

 

 

Sunis Group Yönetim Kurulu Temsilcisi ve CEO Murat Erdoğan, proje hakkında bilgi vererek “Konyaaltı dünyada bir tane" dedi.

 

 Lüks konut ve residans alanında İstanbul'da bir arz fazlası olsa da bunun Antalya için geçerli olmadığını söyleyen Murat Erdoğan," Dünyada bir tane Antalya, bir tane de Konyaaltı var. Bizim proje Antalya'nın gerçek anlamda ilk ve tek residence projesi olacak. Hem ev hem de otel konforunu birlikte sunacağız. Konyaaltı dünya çapında bir sayfiye yerine dönüşüyor. Biz de Konyaaltı'nın yeni görünümüne değer katacağımıza inanıyoruz"diye konuştu.

Projeyi metrekare başına 3 bin 500 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunacaklarını belirten Murat Erdoğan, satışların 10 Şubat 2018 yılında başlayacağını ve projeyi 2018 yılı sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

 

Grup CEO'su Murat Erdoğan , tümüyle akıllı ev sistemleriyle donatılan Sunis Blue Residence’nin 14 bin 700 metrekarelik alanda kurulduğunu aktararak; “152 adet konutun yer aldığı proje, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, kapalı otopark, spa merkezi, hamam, sauna, spor salonu ve sosyal tesisler içeren yaklaşık 69 bin 600 metrekare inşaat alanına sahip”dedi.

 

Bilgi Formu İletişime geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen Bilgi Formunu doldurunuz.
E-Bültene Kaydol

Projelerimizden, duyurularımızdan haberdar olmak için e-mail adresinizi yazarak abone olun.