Sunis Blue Residence Lansman

Sunis Yapı ‘nın gözbebeği en yeni en mavi projesi Sunis Blue Residence tanıtımı için, Sunis Hotels bünyesindeki Sunis Hotel Su’da gerçekleştirilen galada farklı aktiviteler gerçekleşti. 

Örnek daire sunumunun yer aldığı lansman alanında birbirinden farklı ve güçlü markalar adeta birbiri ile yarıştı. Konukların büyük ilgisi eşliğinde gala salonunda proje detayları paylaşıldı. Sunis Group yönetim kurulu ve proje mimarı konuşmalarını tamamladıktan sonra Sunis Yapı 1 . yıldönümü kutlandı.

Gala gecesinde Sunis Group Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal ;

‘’ Bizler heyecanlıyız; çünkü Türk ekonomisinin bir aktörü olduğumuz için…

Bizler heyecanlıyız; çünkü Türkiye’nin gözbebeği konumundaki, turizmimizin lokomotifi Antalya’ya yeni yatırımlar yaptığımız için…

Bizler heyecanlıyız; çünkü dünyanın en güzel sahillerinden biri olan Konyaaltı Sahili’nin yanında ‘Mavinin Yeşili Kucakladığı’ bir projeyi hayata geçirdiğimiz için…

Bizler heyecanlıyız; çünkü Antalya’nın gayrimenkul sektörüne çok farklı bir perspektif kazandırdığımız için…

Bizler heyecanlıyız; çünkü Antalya’da inşaat ve mimari tipolojisinin değişimine Sunis Blue Residence projesiyle hep birlikte tanıklık ediyoruz.

Böylesi bir projeyi Antalya’da hayata geçirdiğimiz için şanslıyız, mutluyuz, gururluyuz.

Eminim ki Antalyalılar da Konyaaltı’nın mutlu ve huzurlu insanları da çok kısa bir sürede bu mutluluğumuza ve gururumuza ortak olacaklardır.

Sunis Grup olarak Antalya’ya yatırımlarımızın devam edeceğini, ülke ekonomimize katkılarımızın artacağını ifade etmek isterim.’’ dedi.

Bilgi Formu İletişime geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen Bilgi Formunu doldurunuz.
E-Bültene Kaydol

Projelerimizden, duyurularımızdan haberdar olmak için e-mail adresinizi yazarak abone olun.