Sunis Yapı’dan, Antalya Konyaaltı’na 80 Milyon Euro’luk Yatırım

Kral Attalos’un ‘yeryüzündeki cennet’ diye nitelendirdiği Antalya, insanoğluna cömert bir yaşam sunuyor. Turizm başkenti Antalya’da Sunis Hotels grubuyla adını duyuran Sunis Yapı Konyaaltı Sahili’nde inşaatına başladığı Sunis Blue Residence, 14.700 metrekarelik alanda 80 Milyon Euro’luk yatırıma sahip.

 

 

Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’nın gözde ilçesi Konyaaltı’nda klasik konut tipolojisinden sıyrılıp bambaşka bir yaşam alanına merhaba diyebileceğiniz bir proje yükseliyor. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde denize sıfır yükselen bu yaşam tarzının adı; Sunis Blue Residence… Mavinin yeşili kucakladığı bu alanda huzuru ve konforu bir arada bulacaksınız.

152 adet konutun yer aldığı proje, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, kapalı otopark, spa merkezi, hamam, sauna, spor salonu ve sosyal tesisler içeren 69.600 metrekarelik alana sahip. Yeşil alanlar, gezinti yolları, alışveriş sokağı ve oturma alanları Konyaaltı’nın yeni yaşam projesinde hayat buluyor.  1+1’den 5+1 dairelere kadar farklı alternatiflerde, farklı büyüklükte ailelere yönelik, tercihe uygun yaşam alanı seçebilirsiniz. Kaliteli ve fonksiyonel mimarisi ile akılda kalacak zariflikte, ferah, keyifli ve saygın bir hayat Konyaaltı’nda inşaa ediliyor.

 

Yapılan yatırıma ilişkin değerlendirmede bulunan Sunis Group Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatlarına işaret ederek, “Dünyanın en güzel sahillerinden biri olan Konyaaltı Sahili’nin tam karşısında ‘Mavinin Yeşili Kucakladığı’ bir projeyi hayata geçirdiğimiz için heyecanlıyız.” dedi. 

 

Sunis Group Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, Sunis Grup olarak Antalya’ya yatırımlarının devam edeceğini, ülke ekonomisine katkılarının artacağını dikkat çekerek, ‘Antalya’da inşaat ve mimari tipolojisinin değişimine Sunis Blue Residence projesiyle hep birlikte tanıklık edeceğiz. ‘ dedi.

Bilgi Formu İletişime geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen Bilgi Formunu doldurunuz.
E-Bültene Kaydol

Projelerimizden, duyurularımızdan haberdar olmak için e-mail adresinizi yazarak abone olun.