Güvenli temeller odaklı Sunis Yapı

İş yaptığı her sektörde çevreyle uyumlu, insana, doğaya saygılı, yaşam kalitesine değer ve konfor katacak projeler üreterek , nitelikli, ürün ve hizmet üretimi ile sürdürülebilir bir iş modeli oluşturmak hedefinde olan Sunis Yapı kuruluş yıldönümünü, gözde projesi Sunis Blue Residence tanıtım lansman gecesinde kutladı. 

TURAÇLAR A.Ş.’nin  gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında faaliyet gösteren grup şirketi Sunis Yapı, başarı odaklı ‘SUNİS kültürü’nü, güven temellerinde birleştirip, gelecek kuşaklara karşı sorumluluğunu yerine getirerek, turizm sektöründeki yatırımlarının ardından, ‘içten dışa mutluluk’ anlayışıyla konforlu yaşam alanları tasarlayıp, inşaa etmektedir.

Sunis Yapı, Türkiye’de turizm sektörünün önde gelen markalarından biri olan Sunis Hotels bünyesindeki beş yıldızlı otellerin, yaklaşık 500 bin metrekarelik inşaat ve geliştirme çalışmalarını da tamamlamıştır.

Akdeniz Bölgesi başta olmak üzere Ege Bölgesi’ne kadar birçok otel projesinden sonra konut projelerine hızlı bir şekilde giriş yapmıştır.

‘GÜVENLİ TEMELLER ‘  odaklı SUNİS YAPI yıldönümünde geceye Hande Yener muhteşem performansı ile eşlik etti. Sunis Hotel Su’da gerçekleştirilen geceye siyaset ve iş dünyasından seçkin davetliler katıldı.

Bilgi Formu İletişime geçmek ve detaylı bilgi almak için lütfen Bilgi Formunu doldurunuz.
E-Bültene Kaydol

Projelerimizden, duyurularımızdan haberdar olmak için e-mail adresinizi yazarak abone olun.